top of page

Om oss

Spesialister til digitaliseringsprosjekter

QUARKS er et norsk selskap med spesialister innen agil rådgivning, utvikling og teknologi, data, analyse, ledelse og strategi. Vi jobber med selskaper som forventer mye av oss og har ambisiøse mål. Ved å samle kompetanse fra flere fagområder kan vi levere smarte, innovative og bærekraftige løsninger. Vi jobber i tverrfaglige team der vi i samarbeid med våre kunder utfordrer etablerte sannheter og skaper verdi.  

arsene-m-ovrejorde-BovGw4div6U-unsplash.jpg
leonard-reeb-kn_hml6tRyM-unsplash.jpg

Våre tjenester

Vi bidrar til å forme fremtidens organisasjoner

Vi hjelper organisasjoner med å bli smidigere, mer effektive og mer innovative. Vi prioriterer og utfører aksjoner for å bygge fremtidig vekst i alle faser av digitaliseringsløpet. Vi bistår selskaper med analyser, planlegging og strategiske rådgivning, i implementeringsfasen jobber vi med ledelse, tjeneste- og produktutvikling, før opplæring og gevinstrealisering i sluttfasen. Fellesnevneren for alt vi gjør er innovasjon og bærekraft – vi brenner for å gjøre en forskjell. 

Vårt kundeløfte skal sørge for at våre kunder har tillit til at vi leverer de beste konsulentene i markedet og ser på QUARKS som en strategisk samarbeidspartner.

Picture 1.jpg

Integritet

Vi er opptatt av moralsk- og faglig integritet. Internt og i samarbeid med våre kunder

Picture 2.jpg

Transparens

Vår kompetanse og leveransemodeller er åpne for alle kunder og ansatte

Picture 3.jpg

Tillit

Våre kunder skal kunne stole på at vi holder det vi lover. Vi er profesjonelle og motivert til å bygge gjensidig tillit

Picture 4.jpg

Verdiskapning

Våre konsulenter har lang erfaring med å ta gode beslutninger, tilføre kunnskap og skape verdi i samarbeid med kunder

En samarbeidspartner

Våre relasjoner er bygget på tillit gjennom samarbeid. Vi blir en del av teamet. En del av samarbeidet bygger på delt eierskap og ansvar til selskapene, tjenestene og produktene vi jobber med. 

1280px-Fortum_logo_edited.png
b60a427d-ade1-4629-8005-93d93cea516a_edited.png
2560px-Coop_Norge_logo_edited_edited.png
GARD_2010_LOGO_CMYK-600x400_edited_edited.png
ruter_edited_edited.png
elektroskandia-norge_rgb_2023_edited.png
forbrukerradet-logo_edited_edited.png

Fag i fokus

Vi er skikkelig gira på å lære og lære bort!

Vi har faggrupper og frokostseminarer. Dette er steder hvor vi kan dykke ned i det som interesserer oss og dele kunnskapen vår. Og det beste av alt, den entusiasmen vår slår ikke bare ut i full blomst på våre egne kontorer, den smitter over på våre kunder og hele bransjen. Fagkunnskapen er rett og slett hjertet i vårt fellesskap.

Hvert år arrangerer vi Innovation Hub for ansatte et sted i utlandet, en konferanse over flere dager som er satt sammen av våre egne superflinke folk.

Gruoppebilde (16).jpg
Bilde 1_edited.png

Smidig forretningsmodell

Vellykkede prosjekter

Vi ansetter de beste konsulentene i markedet og tilbyr faglig påfyll, kompetansedeling og sosialt samhold som skaper engasjement og gjør at vi kan levere digitale løsninger til våre kunder ved bruk av oppdatert kunnskap, best praksis metodikk, og ny teknologi. Vår smidige leveransemodell gjør det mulig for oss å tilby spesialister initiativer for å sikre suksess i prosjektene.

 

Ta kontakt hvis du ønsker en prat om hvordan QUARKS kan hjelpe deg og din organisasjon med problemstillinger knyttet til digitalisering, tjeneste- og produktutvikling, datadrevet innsikt, ledelse av prosjekter eller forretningsutvikling.

I Oslo og Singapore

Vi holder til i Oslo i Klingenberggaten 7B ved Nationaltheateret og i sentrum av Singapore.

Image by Meriç Dağlı
Image by Olena Sergienko
jaimy-de-hon-QjmYgx1K6T4-unsplash.jpg

Bærekraft

Bærekraft er som å sørge for at vi ikke bruker opp alt godteriet vårt på én gang, så det varer lenge og vi kan dele med alle vennene våre 🌱🍬 

LES MER
bottom of page