top of page

Om oss

Spesialister til digitaliseringsprosjekter

QUARKS er et norsk selskap med spesialister innen agil rådgivning, teknologi, analyse, ledelse og strategi. Vi jobber med selskaper som forventer mye av oss og har ambisiøse mål. Ved å samle kompetanse fra flere fagområder kan vi levere smarte, innovative og bærekraftige løsninger. Vi jobber i tverrfaglige team der vi i samarbeid med våre kunder utfordrer etablerte sannheter og skaper verdi.  

arsene-m-ovrejorde-BovGw4div6U-unsplash.jpg
leonard-reeb-kn_hml6tRyM-unsplash.jpg

Våre tjenester

Vi bidrar til å forme fremtidens organisasjoner

Vi hjelper organisasjoner med å bli smidigere, mer effektive og mer innovative. Vi prioriterer og utfører aksjoner for å bygge fremtidig vekst i alle faser av digitaliseringsløpet. Vi bistår selskaper med analyser, planlegging og strategiske rådgivning, i implementeringsfasen jobber vi med ledelse, tjeneste- og produktutvikling, før opplæring og gevinstrealisering i sluttfasen. Fellesnevneren for alt vi gjør er innovasjon og bærekraft – vi brenner for å gjøre en forskjell. 

Vårt kundeløfte skal sørge for at våre kunder har tillit til at vi leverer de beste konsulentene i markedet og ser på QUARKS som en strategisk samarbeidspartner.

Picture 1.jpg

Integritet

Vi er opptatt av moralsk- og faglig integritet. Internt og i samarbeid med våre kunder

Picture 2.jpg

Transparens

Vår kompetanse og leveransemodeller er åpne for alle kunder og ansatte

Picture 3.jpg

Tillit

Våre kunder skal kunne stole på at vi holder det vi lover. Vi er profesjonelle og motivert til å bygge gjensidig tillit

Picture 4.jpg

Verdiskapning

Våre konsulenter har lang erfaring med å ta gode beslutninger, tilføre kunnskap og skape verdi i samarbeid med kunder

Smidig forretningsmodell

Konkurransedyktige priser

Vi ansetter de beste konsulentene i markedet og tilbyr faglig påfyll, kompetansedeling og sosialt samhold som skaper engasjement og gjør at vi kan levere digitale løsninger til våre kunder ved bruk av oppdatert kunnskap, best praksis metodikk, og ny teknologi. Vår smidige leveransemodell gjør at vi kan tilby spesialister til konkurransedyktige priser med god lønn til våre ansatte. 

 

Ta kontakt hvis du ønsker en prat om hvordan QUARKS kan hjelpe deg og din organisasjon med problemstillinger knyttet til smidige rammeverk, digitalisering, tjeneste- og produktutvikling, datadrevet innsikt, ledelse og forretningsutvikling.

jonathan-francisca-_DtURHieodI-unsplash.jpg
bottom of page