top of page

VÅR VIKTIGSTE AMBISJON: FORNØYDE ANSATTE

QUARKS er et selskap med høye ambisjoner. Vi har konkrete mål vi skal nå, og vi har visjoner vi skal oppfylle. Derfor er vi over gjennomsnittet opptatt av de som jobber hos oss. Visjoner og ambisjoner blir bare fine ord uten verdi dersom våre ansatte ikke føler at de har nok armslag, blir satt nok pris på eller får nok utviklingsmuligheter. Og siden våre ansatte er vår kjernevirksomhet, har vi tatt dem på alvor ved å spørre: «Hva skal til for at du motiveres i jobben?» Svarene vi har fått, kan deles inn i tre områder: work-life balance, arbeidsmiljø og bærekraft.


Forskjellen på å spørre de ansatte og å fortelle dem hva de skal gjøre, mener vi er nøkkelen til suksess i fremtiden. Les hva vi i QUARKS står for, og se om du er enig.

Ambition

Den viktige balansen


Jobben er en stor del av livet, og det gjelder å finne den rette balansen. Noen får gjort det meste på morgenkvisten, andre holder fullt tempo etter lunsj. Noen er single, er på fest i helgen og henger i klatreveggen om ettermiddagene, andre har tre matpakker å smøre før klokka åtte. Uansett om du er A-, B- eller C-menneske, ønsker ingen at du skal jobbe masse en kort periode for så å bli utbrent, gå glipp av fotballkamper eller foreldremøter.


I QUARKS får du anerkjennelse for å ta vare på deg selv, din helse og folk rundt deg – inkludert dine kollegaer. Fornøyde medarbeidere er den beste ambisjonen vi kan ha, for når du som jobber hos oss er fornøyd med livet, gir du mer av deg selv både på kontoret og på hjemmebane. Folk presterer rett og slett bedre når motoren går på trivsel.Kan vi bidra til at du får god livskvalitet?


Ja, og det bør en god arbeidsgiver gjøre. Vi i QUARKS har utarbeidet noen uskrevne regler som er viktige for oss:


Vi tar fri fra jobb i helgene og på kveldene. Det er ingen hos oss som kommer til å forvente at du svarer på «viktige mailer» når fredagstacoen står klar.

Ferier er til for venner og familie. Vi har ingen ambisjon om å bli med på båttur eller til Italia, uansett hvor lenge du har tenkt å være borte. Med mindre vi inviterer deg på firmatur, da.


Vi feirer de små tingene. Vi feirer når du legger siste hånd på oppgaven, når du får nytt prosjekt, når vi har nådd et mål vi har satt oss sammen, og når du har bursdag. Vi synes enhver anledning burde feires.


Vi mener at du er din beste sjef. Hos oss kan du teste ut fire dagers arbeidsuke eller seks timers arbeidsdag. For oss er regnestykket enkelt: Med ansvar følger friheten til å styre din egen arbeidsdag, noe som gjør alle lykkeligere.Freedom

Paint’n Sip og tilbud om gratis vinsmaking er ikke arbeidskultur


Men det hjelper så klart på stemningen! En god arbeidskultur er noe vi bygger sammen over tid. Det er viktig at vi har tillit til hverandre, og at alle blir sett. Å bry seg er en del av den gode arbeidskulturen i QUARKS. Det betyr at vi også stiller opp den dagen noen har det tungt.

  • Vi skal tørre å sette mental helse på dagsordenen.

  • Alle skal bli sett og hørt. Du er ikke bare et hjul i et større maskineri; du får innflytelse og er aktivt med på å forme selskapet.

  • Du står ikke alene – du har en mentor som støtter og hjelper deg, og vi tar alle ansvar i perioder der noen har det vanskelig.

  • Du får ta del i et spesialistmiljø med faglig og moralsk integritet.

  • Ansvar og friheten til å styre egen hverdag.

  • Sist, men ikke minst: Du blir en del av et sosialt felleskap det er verdt å skryte litt av.


Meningen med jobben


Alle har lyst til å gjøre en forskjell, og hos oss vil vi at du løser problemer som det betyr noe å ordne opp i. Det betyr at du for eksempel skal meisle ut nye arbeidsmetoder for oppdragsgiveren vår selv om det går mot bedriftens vaner og kultur. Eller det kan bety at du skal finne innovative løsninger som slår hull i siloveggene mellom bedriftens avdelinger. Det er oppgaver du vokser på, og som gjør at du bygger en kompetanse vi alle er stolte av.


I QUARKS har vi fokus på forretningsutvikling og innovasjon. IT hadde sitt utgangspunkt i kostnadseffektivisering; nå er det innovasjon som driver oss. Likevel betyr god problemløsning å håndtere begge deler, uansett om det er børs eller katedral som er oppdragsgiver. Hos oss får du jobbe med virkelige problemstillinger, du blir involvert i hele prosessen, og du blir hørt når du har innvendinger.


 

Hvordan vi jobber med området «bærekraft», kan du lese mer om her🌿 Få også med deg oppdateringer om selskapet og våre konsepter ved å melde deg på vårt nyhetsbrev 💌 Her vil du også få invitasjon til arrangementer og webinarer fremover.


Siste innlegg

Se alle

Comments


Anchor 1
bottom of page