top of page

QUARKS ASIA: TEKNOLOGI OG INNOVASJON KRYSSER KONTINENTER

I Asia skinner Singapore som et knutepunkt for norske ambisjoner. Ikke bare de velkjente gigantene som Telenor, DNB, DNV, Kongsberg og Wilhelmsen har satt sitt preg her, med Singapore som springbrett for ekspansjon mot hele regionen. Også mindre norskeide selskaper, risikokapitalfond og investorer finner sin plass i denne høyborgen av innovasjon, teknologi og samarbeidsvennlig kultur. Nærmere 250 norske selskaper er etablert i Singapore. Disse selskapene representerer en av de høyeste konsentrasjonene av norske forretningsinteresser i noe land utenfor Norge.

Innovasjon og bærekraft Singapore

Singapore lokker med en gnistrende blanding av innovasjon og muligheter, og det er ingen overraskelse at norsk entreprenørskap føler seg hjemme her. Landets fokus på teknologisk fremgang og nære forbindelser mellom akademia, selskaper og gründere har trukket en stadig strøm av norske aktører som ønsker å være med på denne reisen.


Første norskeide Management Consulting selskap i Singapore

Med den omfattende tilstedeværelsen av norsk industri som bakteppe, samt den stigende etterspørselen etter digital transformasjon, datadrevet innsikt, smidig rådgivning, og strategisk ledelsesrådgivning, går QUARKS foran som en innovativ kraft i dette skiftende landskapet. I en tid hvor endringsprosesser, AI og optimalisering av selskapsdrift står høyt på agendaen, er QUARKS' kjernekompetanse skreddersydd for å levere positiv innvirkning.


QUARKS' strategiske steg mot Singapore og Asia som helhet signaliserer en spennende utvikling, der norsk ekspertise møter fremtidens utfordringer. Med den rette lederen og riktig kompetanse ombord er dette en historie om vekst, innovasjon og suksess som vil utfolde seg i månedene og årene som kommer.


Tidligere leder for DN Media Group vil drive satsningen

QUARKS ASIA skal drives av Leonard Opitz Stornes som har ledet NHST Media Group Asia og DN Media Group i Asia fra etablering til vekst i det Asiatiske markedet. Leonard har bred operasjonell erfaring fra mediebransjen i tillegg til å ha jobbet innen sektorene shipping, maritim, olje og gass, fornybar energi og sjømat. Leonard innehar styreverv i NBAS - Norwegian Business Association Singapore og European Chamber of Commerce Singapore (EuroCham Singapore).


"I Singapore dominerer teknologi, kunstig intelligens og bærekraft samtaleemnene. QUARKS sin leveransemodell, sammen med vår erfaringsbank fra norske selskaper innen utnyttelse av data og smidig teknologi- og forretningsutvikling plasserer oss i en unik posisjon i det asiatiske markedet." - Leonard Opitz Stornes

Med sin dype innsikt og omfattende erfaring fra det asiatiske markedet vil Leonard være rett person for satsningen, og en unik mulighet for QUARKS til å navigere den komplekse banen mot suksess i en ny region.


Leonard Opitz Stornes

Leonard Opitz Stornes

  • Harvard Business School - Advanced Management Program

  • Henley Business School - Masters of Business Administration

  • Norwegian Business Association Singapore - President

  • Harvard Business School Club of Singapore - Board Member

  • EuroCham Singapore - Board Member and Governing Council

  • Antler - Asia Advisor

  • Investigate VC - Board Member

  • DN Media Group - Managing Director AsiaÅpningsmarkering i samarbeid med den Norske Ambassaden i Singapore

Partnerskapet mellom Norge og Singapore har utviklet seg til å bli en inspirerende retningsviser, som blir fremmet både av toppledelsenes strategiske visjoner og myndighetenes støttende hånd. Sammen bygges det broer som fører til nye muligheter og fremtidige suksesshistorier.

Teknologi Singapore

QUARKS ASIA vil ha åpningsmarkering 27. september i samarbeid med den norske ambassaden i Singapore. QUARKS skal også delta på Singapore Norway Innovation Conference samme uken hvor fokus er nettopp på mulighetene som finnes for norskeide selskaper og industri i Singapore https://nbas.org.sg/snic-2023/

 

Få med deg oppdateringer om selskapet og våre konsepter, ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Her vil du også få invitasjon til arrangementer og webinarer fremover 💌
Anchor 1
bottom of page